Cum cumpar?

 1. Folosind meniul din stanga si din mijloc navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra si doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul: „Adaug in cos”
 2. La apasarea butonului se va deschide o fereastra pop-up care va afisa continutul cosului si optiunile "CONTINUA" si "VEZI COSUL".
  1. Daca doriti sa continuati cautarea de produse, apasati "CONTINUA" si puteti repeta pasii anteriori pentru a mai alege inca un produs
  2. Daca doriti sa incheiati sesiunea de cumparaturi si sa achizitionati ce ati plasat in cos apasati butonul "VEZI COSUL" iar apoi "FINALIZEAZA COMANDA".
 3. In continuare aveti trei optiuni:
  1. sa finalizati comanda fara a va creea un cont
  2. sa va creati un cont
  3. sa va autentificati in cazul in care aveti deja cont creat
 4. Dupa crearea contului veti fi redirectionat catre pagina principala de unde veti putea accesa cosul de cumparaturi. In acest moment puteti modifica numarul de produse achizitionate sau goli cosul. Dupa completarea tuturor campurilor apasati "TRIMITE COMANDA".
 5. In functie de optiunea aleasa veti putea finaliza comanda prin completarea datelor de facturare , datelor de contact si a datelor de livrare. In acelasi timp va trebui sa selectati una dintre optiunile de plata: Plata ramburs, Plata Online cu cardul sau Plata prin ordin de plata.
 6. Orice observatii referitoare la comanda, termenul de livrare sau alte detalii le veti putea completa tabul „Observatii Comanda”. Dupa bifarea campului de acord a conditiilor de realizare a comenzii si de retur veti finaliza comanda prin apasarea butonului Trimite comanda

 

Pentru orice detalii sau neclaritati ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail

 

NOTA: ODATA CU FINALIZAREA COMENZII, CLIENTUL ACCEPTA FARA OBIECTIUNI CONDITIILE SI TERMENII DE UTILIZARE, VALOAREA ACESTORA FIIND ACEEASI CU UN CONTRACT VALABIL INCHEIAT. FIIND DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE CLIENTUL ISI ASUMA IN TOTALITATE DREPTURILE SI OBLIGATIILE CE DECURG DIN CUMPARAREA DIN MAGAZINUL VIRTUAL WWW.GLETIERE.RO. “TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE” RESPECTA LEGEA COMERTULUI ELECTRONIC, LEGEA CONTRACTELOR LA DISTANTA, LEGEA PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE SI LEGEA PROTECTIEI CONSUMATORILOR.