Despre noi

Suntem un producator de talie mica de vopsele lavabile ecologice pentru interior și exterior, tencuieli decorative cu paste subțiri și produse complementare (250 t/an), fiind totodata și unul din puținii producatori de vopsele pentru acoperiș și pardoseala din Romania. Detalii despre produsele noastre puteti gasi pe www.colorexpaints.ro

 

Din dorinta de a oferi clientilor nostri produse complementare de cea mai buna calitate, importam si distribuim in Romania unelte si scule pentru zugravi profesionisti produse de compania franceza L’Outil Parfait. L’Outil Parfait este unul dintre cei mai mari producatori in domeniul sculelor si accesoriilor pentru constructii. Fondata in 1920 ca afacere de familie, L’Outil Parfait a urmarit permanent dezvoltarea si inovarea in domeniul sau, investind masiv in cercetare si logistica. In prezent fabricile L’Outil Parfait produc anual peste 17.000.000 de bucati din cele peste 5.000 de produse din catalogul lor.

 

In acelasi timp importam si distribuim in Romania produse pentru protectia suprafetelor in timpul santierului produse de compania americana Trimaco. Trimaco este lider de piata in domeniul protejarii oricarei tip de suprafata in timpul santierului. Cartoanele XPaper, XBoard si Floorshell sunt foarte rezistente, impermeabile si reutilizabile.

 

Asiguram consultanta clientilor nostri pentru a alege unealta cea mai potrivita pentru lucrarea avuta.