Modalitati de Plata

Plata comenzilor efectuate pe site-ul www.gletiere.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:

 1. PLATA ONLINE PRIN CARD BANCAR / CREDIT CARD / DEBIT CARD

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Optând pentru această variantă, plata prin card, veţi fi redirecţionat către o pagină securizată, unde vi se va cere să introduceţi detaliile cardului dumneavoastră. plationline.ro funcţionează pe sistemul autorizare/încasare. În momentul în care aţi făcut o precomandă, banii vor fi doar blocaţi în contul dumneavoastră, iar atunci când se poate face dovada primirii precomenzii de către pacient, banii vor fi transferaţi din contul cardului dumneavoastră în contul nostru. În cazul în care expedierea produsului nu a fost făcută în timp util, suma va fi deblocată în maxim 30 zile, conform legilor în vigoare. Pentru mai multe detalii şi informaţii privind sistemul securizat de plată online, vă rugăm să accesaţi pagina partenerului nostru plationline.ro

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele "gletiere".


Nota informativa ! „Phishing-ul” reprezintă o nouă tehnică de furt al datelor sensibile (în special a numărului de card). Aceasta constă în reproducerea exactă a unei pagini de internet, care deşi este identică cu originalul, este o imitaţie. Poate afişa inclusiv adresa de Internet în bara de adrese. Pentru a vă proteja trebuie neapărat să verificati următoarele:

 • Adresa de activare a cardului să fie:  http://www.activare3dsecure.ro/
 • Bara de stare din partea de jos a navigatorului să fie afişată şi să se afişeze lăcăţelul galben (care arată că pagina este securizată).
 • Navigatorul nu trebuie să dea nicio eroare de securitate!

 

 1. PLATA PRIN SISTEM RAMBURS / PLATA LA DESTINAȚIE – RAMBURS / CASH

Alegeti aceasta varianta daca doriti sa achitati produsele cu numerar in momentul in care va sunt livrate de catre curier. La ridicarea coletului veti achita contravaloarea comenzii si taxele de transport.

 

 1. PLATA PRIN TRANSFER BANCAR / ORDIN DE PLATA

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de WWW.GLETIERE.RO, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari sau prin confirmarea automata primita din partea sistemului de platii WWW.GLETIERE.RO

Puteti plati de la orice banca la care aveti un cont curent sau un card. Poti face plata mult mai usor daca ai activat serviciul de Internet Banking / Mobile Banking / Home Banking (denumirea difera in functie de banca).

 • Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii in contul metionat mai jos.
 • Procesarea platii dureaza aproximativ 24 ore.
 • Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
  In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata.

Viramentul bancar se face de la orice banca in conturile de mai jos, date ce pot fi regasite pe confirmare comezi cat si pe factura fiscala emisa in mod automat de WWW.GLETIERE.RO:

S.C. COLOREX PAINTS S.R.L.
Sediul Social: Strada Principala 265, Sat Letcani, Comuna Letcani, Judetul Iasi
Cod Postal 707280

Reg. Com.: J22/2600/1994
CIF: RO 6448039

Banca: Raiffeisen Bank
IBAN: RO32 RZBR 0000 0600 0626 8345

 

NOTA: ODATA CU FINALIZAREA COMENZII, CLIENTUL ACCEPTA FARA OBIECTIUNI CONDITIILE SI TERMENII DE UTILIZARE, VALOAREA ACESTORA FIIND ACEEASI CU UN CONTRACT VALABIL INCHEIAT. FIIND DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE CLIENTUL ISI ASUMA IN TOTALITATE DREPTURILE SI OBLIGATIILE CE DECURG DIN CUMPARAREA DIN MAGAZINUL VIRTUAL  WWW.GLETIERE.RO. “TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE” RESPECTA LEGEA COMERTULUI ELECTRONIC, LEGEA CONTRACTELOR LA DISTANTA, LEGEA PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE SI LEGEA PROTECTIEI CONSUMATORILOR.